Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

" Legyen kerek a Világ Nektek is úgy, mint nekem! "
2017.04.27.

"Kedves Megmentőim!

Jól vagyok, ne aggódjatok! Szeretettel és hálával gondolok Rátok új otthonomból.
Jövő héten ünneplem az első szülinapomat és nagyon elfoglalt vagyok, mert meg kell ismernem a Világot, hogy okos felnőtt legyen belőlem. Szerintem ajándékot is kapok, mert valamit dugdosnak a szekrényben előlem.

A beilleszkedés itthon könnyen ment: kiderült, hogy egy kis család negyedik tagja lettem. Egy kölyök van itt rajtam kívül, de ő valami középiskolába elmegy reggelente és már nagyon kell pisilni, mire hazajön. Nagyon várom mindig, jó a szaga. Ő a kedvencem.

Egyébként szeretem az egész családomat és ők is imádnak engem. Elnézem nekik, hogy sok mindent nem értenek: miért visszük a kaját a "préda-helyünkre" falatonként, miért tépjük morogva a törölközőnket, miért kell bekapni a kezüket és vezetni őket, miért kell összeterelni őket falkába? ..Ja, és azt sem, hogy amikor hátraszegett füllel lassan lopakodunk -zoknival a szánkban-, akkor nem is látszunk.

Majdcsak megértik a lényeget, türelmesnek kell lenni velük.

Sokat mulatunk, sétálunk, kirándulunk, bár én azt szeretem a legjobban, ha nem megyünk messzire, együtt vagyunk mind a négyen és hamar hazajövünk.

A vizet is bírom, már kiskorom óta járok a Duna partra pancsolni.
Rengeteg a barátom, szeretnek a környékben, mert állítólag nagyon kedves vagyok, jó a természetem. Szerintem az tetszik nekik, hogy folyamatosan lelkesedek és boldogan rohangálok össze vissza. Mindent megünneplek: a hét összes napját és azon belül is a napszakokat. Vagy ha 5 percig nem láttam a gazdijaimat és újra összefutunk pl a fürdőszoba előtt.

A környék összes kutyájával jóban vagyok és nem félek azoktól sem, akik sokkal nagyobbak, mint én. Minden érdekel, az orromat mindenbe beleütöm, de így vagyok édes és szeretetre méltó.

Legyen kerek a Világ Nektek is úgy, mint nekem!

Kyra (Vikend Veszta) "
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában