Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Mochi (Csonka cs. Csóka) gazdikkal üzent
2017.03.20.

Kedves Noé Állatotthon!
Kedves Piroska Mama!

Már egy hónapja annak, hogy hátsó tappancsaim mögött hagytam Csordakút utcai bölcsődémet, ahol olyan gondosan vigyáztatok rám és 7 testvéremre. Bár az új Anyukámnak és Apukámnak nem mutattam, de az elején egy kicsit azért féltem és az autókázástól rosszul is lettem. Azóta sokat gyakoroltam és már ügyesen nézem Anyu öléből, ahogy Apu vezet.
Anyuék azt mondják, hamarosan meglátogatunk, ami nagyon jó lenne, mert tanultam egy csomó új dolgot, amit szeretnék megmutatni Nektek. Például tudom már mit jelent az, hogy „ül”, „marad”, „gyere”, „hozzám”, „fúj”, „ehetsz”, ez az utolsó a kedvencem, ilyenkor mindig finom falatokat kapok a tányéromba. A „fekszik”-et most gyakoroljuk, de ott még néha segítenie kell Apunak. Kaptam játékokat is, a legjobban a nagy rózsaszínű nyuszimat szeretem, vele a legjobb játszani, küldök képeket, az egyiken ő is rajta van.
Úgy érzem, nagyon jó helyre kerültem, már minden szobában van egy kedvenc fekhelyem, de a legjobban mégis azt szeretem, amikor Apuék az ölükbe vesznek, olyankor órákat tudok szundizni. Anyu valamiért sosem engedi, hogy fölmásszak a kanapéra, de azért néha (amikor nem látja) Apuval jókat durmolunk ott.
Képzeld, Piroska Mama már van egy legjobb barátom is, Fickó az ötödikről, ő kicsit idősebb nálam és már tud három lábon állva pisilni… remélem, egyszer én is megtanulom?! Vele nagyon jókat játszunk és futkározunk lent a kertben. A fajtáját már elfelejtettem, de valami magyar virsli, vagy virsla – na mindegy, azt mondják hasonlítunk, csak én németesebb vagyok.
A legújabb kedvenc helyem a futtató, ahol minden nap új barátokat szerzek, akár egész nap tudnék ott fogócskázni! Egy kicsit messzebb van, és sokat kell odáig sétálni, de már egész jól megy, sőt Apuval néha utána hazáig futunk. Azt mondja, ha nagyobb leszek, majd elvisz a futóedzéseire is, de addig még sokat kell gyakorolnunk.
Minden nap klassz dolgokat csinálunk a szüleimmel, azt hallottam lett is egy új hobbijuk miattam – állandóan csak kutyabarát helyeket keresnek! Voltam már énekversenyen, kávézóban, étteremben, divatfotózáson, és egy szilveszteri buli dekorációját is elrendeztem.

Remélem, egyszer még fogok találkozni a tesóimmal, vagy legalább ők is írnak magukról. Addig is sok simogatást és annál is több jutalomfalatot kívánok nekik, név szerint: Csipke, Csobi, Cserfes, Csülök, Csuri, Csupor és Csövi. És persze az igazi Mamámat, Csicsókát is szeretettel üdvözlöm!

Sok puszi,
Csonka Csóka vagy, ahogy most szólítanak Mochi

Ui.: Anyu és Apu segítettek megírni :)

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában