Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kornélt 1 hajszál választotta el az éhenhalástól
2017.03.02.

Azonnali segítségkérés érkezett a 17. kerületi önkormányzat állattartási referensétől és a rendőrségtől. Egy kerületi bezárt lovarda területén magára hagyták az állatokat, víz, élelem és biztonságos elhelyezés nélkül.
A szárnyasokat már szó szerint kivégezte valamilyen ragadozó, fej nélküli tetemeik napok óta hevernek szerte széjjel. A tanyán található többi állat közül a képen látható nagyjából 1 éves bak gida már válságos, elfekvő állapotba került. Vele azonnal rohantak hozzánk. Annyira sovány, hogy talán, ha 5 kg az egész pici állat, minden csontját külön lehet érezni, a bőre pergamen szerűen a testére tapad. Azonnali orvosi ellátásban részesült, kényelembe, melegbe helyeztük el, biztonságos karanténozással. Neki nagyon kell a drukk, az állapota életveszélyes - konkrétan 1 hajszál választotta el az éhenhalástól.

A többi állat holnap érkezik a NOÉ Állatotthonba, az Ő karantén helyüket extra sürgősséggel alakítjuk ki holnap reggelre. Az állatok természetesen hivatalos eljárás keretében kerültek lefoglalásra. Az állatvédelmi hatóság feljelentése alapján, az ügyben állatkínzás bűntette miatt indul eljárás.

Drukkoljatok hajasbaba kicsi Kornélnak, a éjszaka és a következő napok nagyon kritikusak lesznek! A kérődző állatok sokkal rosszabbul viselik az éhezés, az elfekvő állapotukból nagyon nehéz visszahozni őket... de mi hiszünk a csodákban!

Nálunk a "haszon"állatok is társállatok, az Ő életük is annyira fontos, értékes. Ugyanúgy szeretjük, kezeljük, gondoskodunk róluk és számunkra ez a természetes.

Köszönjük, ha Te is így érzed és esetleg Őket is támogatod!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni Kornél kecske!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha a nekünk, a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át . Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában