Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pille ismét a segítségünkre szorult
2017.03.02.

Pille, miről mesél ez a szomorú szempár?

Sajnos nem sok jóról, mert azok után, hogy a saját családja kidobta, most az örökbefogadói dobták vissza, miután egyik pillanatról a másikra lebénult ... Pille most egy sürgősségi gerincműtét után, bénán fekszik a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum egy kórházi boxában ... és éppen nagyon-nagyon haragban van a világgal, amit egy picit sem csodálunk ...

Pille egy tacskó - csivava mix 4 év körüli, ici-pici kiskutya. Akinek a nagy bűne az volt, hogy összetűzésbe keveredett a család nyuszijával. Annak ellenére, hogy Pille baba kora óta velük élt, az Ő felelőtlenségük miatt, miszerint egy kotorékozó jellegű kutyát felügyelet nélkül hagytak egy préda állattal, mégis Pillének kellett DE AZONNAL menni a háztól. Érzékeny kis lelke teljesen összetört, senkivel nem akart szóba állni ... azután mégis megnyílt és mi boldogan adtuk örökbe, azt remélve, hogy a befogadói komolyan gondolják holtodiglan, jóban-rosszban neki és nekünk tett ígéretüket.
De megcsörrent a telefon ... Pille egy rossz mozdulat után lebénult a két hátsó lábára és ilyen állapotban nem akarják megtartani. Persze mi voltunk a hibásak, hogy nem szóltunk erről előre. Szóltunk volna, ha tudtuk volna ... Jött, pontosabban a béna hátsó lábait maga mögött húzva visszakúszott.
Azonnal rohantunk vele a mi CsodaBoda dokinkhoz, aki még az éjszaka megfestette a gerincét és meg is műtötte. Pillének porckorong sérve volt, ettől bénultak le a lábai. Most lélegzet visszafojtva várjuk, hogy lábra tud-e állni. Ilyen bénulásnál az időtényező extra fontos, az első 24 órán belüli műtét esetén van a legnagyobb esély a regenerálódásra. Nagyon szorítunk érte, legyetek kedvesek Ti is küldeni neki sok-sok pozitív energiát és erőt ...

Köszönjük, ha támogatod Pille gerincműtétjét és rehabilitációját!
Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beírni Pille!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha a nekünk a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel. Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában