Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pille ismét a segítségünkre szorult
2017.03.02.

Pille, miről mesél ez a szomorú szempár?

Sajnos nem sok jóról, mert azok után, hogy a saját családja kidobta, most az örökbefogadói dobták vissza, miután egyik pillanatról a másikra lebénult ... Pille most egy sürgősségi gerincműtét után, bénán fekszik a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum egy kórházi boxában ... és éppen nagyon-nagyon haragban van a világgal, amit egy picit sem csodálunk ...

Pille egy tacskó - csivava mix 4 év körüli, ici-pici kiskutya. Akinek a nagy bűne az volt, hogy összetűzésbe keveredett a család nyuszijával. Annak ellenére, hogy Pille baba kora óta velük élt, az Ő felelőtlenségük miatt, miszerint egy kotorékozó jellegű kutyát felügyelet nélkül hagytak egy préda állattal, mégis Pillének kellett DE AZONNAL menni a háztól. Érzékeny kis lelke teljesen összetört, senkivel nem akart szóba állni ... azután mégis megnyílt és mi boldogan adtuk örökbe, azt remélve, hogy a befogadói komolyan gondolják holtodiglan, jóban-rosszban neki és nekünk tett ígéretüket.
De megcsörrent a telefon ... Pille egy rossz mozdulat után lebénult a két hátsó lábára és ilyen állapotban nem akarják megtartani. Persze mi voltunk a hibásak, hogy nem szóltunk erről előre. Szóltunk volna, ha tudtuk volna ... Jött, pontosabban a béna hátsó lábait maga mögött húzva visszakúszott.
Azonnal rohantunk vele a mi CsodaBoda dokinkhoz, aki még az éjszaka megfestette a gerincét és meg is műtötte. Pillének porckorong sérve volt, ettől bénultak le a lábai. Most lélegzet visszafojtva várjuk, hogy lábra tud-e állni. Ilyen bénulásnál az időtényező extra fontos, az első 24 órán belüli műtét esetén van a legnagyobb esély a regenerálódásra. Nagyon szorítunk érte, legyetek kedvesek Ti is küldeni neki sok-sok pozitív energiát és erőt ...

Köszönjük, ha támogatod Pille gerincműtétjét és rehabilitációját!
Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beírni Pille!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha a nekünk a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel. Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában