Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Harmadik műszak....
2014.10.17.

Újabb a NOÉ Állatotthonnál kidobott apró kutyakölykök, a biztonság kedvéért a vizes fűbe, szakadó esőbe ...

Harmadik műszak család ...

Zárás után egy autó gurult be a NOÉ irodához. Igen, nyitva volt a kapu, mert még dolgozunk ... Egy törött elejű zöld Suzuki WagonR+ érkezett, a benne ülők nem mertek kiszállni az irodai félelmetes kutyaseregtől. Így azután nagyon kulturáltan és "cseppet sem" erőszakosan dudálni kezdtek. Kiderült 5 nagyon fiatal kölyökkutyát akarnának nálunk hagyni. Mint tudjátok jelenleg közel 20 kölykünk van, minden karanténhely tele, a kölykökre is várólistát vezetünk. Így azonnal nem tudtuk fogadni őket. Sértődött hátraarc és káromkodva elmentek ... nem mentek messzire, csak az első sarokig, ahol azonnal kib@szták a kölyköket, lesz ami lesz. Volt egy rossz érzésünk, így felírtuk a rendszámukat GPT324 . És lám most itt van 5 darab bőrig ázott alig öt hetes csöppség (4 kisfiú és 1 kislány). Hogy hova tesszük még őket arról fogalmunk sincs, de nem olyan nagy baj ez, hiszen a szakadó esőben végigdolgozott egész nap után, még úgysem terveztük hazamenni a családunkhoz, a saját állatainkhoz, így péntek este felé ...

Nem kérjük a "jobb ide, mint ..." és "legalább nem csapta agyon ..." és társa kommenteket. Mi azokért tartozunk felelősséggel akik már a gondozásunkba vannak, nem tudunk megoldani minden felelőtlen szaporulatból származó kölyök kutyát, cicát és egyebet. Ezek a kölykök itt veszélyben vannak, és veszélyeztetik a mieinket is ...Holnap orvosi vizsgálat, ha lehet megkezdjük az oltási programjukat, addig is most megszabadítjuk Őket a hemzsegő bolháktól és a millió kullancstól ...

Kellemes pihenést mindenkinek!

Kérjük, aki teheti járuljon hozzá az oltásaikhoz és parazita mentesítésükhöz, chipezésükhöz, köszönjük, minden apróság számít.

Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni 3. műszak!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában