Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Harmadik műszak....
2014.10.17.

Újabb a NOÉ Állatotthonnál kidobott apró kutyakölykök, a biztonság kedvéért a vizes fűbe, szakadó esőbe ...

Harmadik műszak család ...

Zárás után egy autó gurult be a NOÉ irodához. Igen, nyitva volt a kapu, mert még dolgozunk ... Egy törött elejű zöld Suzuki WagonR+ érkezett, a benne ülők nem mertek kiszállni az irodai félelmetes kutyaseregtől. Így azután nagyon kulturáltan és "cseppet sem" erőszakosan dudálni kezdtek. Kiderült 5 nagyon fiatal kölyökkutyát akarnának nálunk hagyni. Mint tudjátok jelenleg közel 20 kölykünk van, minden karanténhely tele, a kölykökre is várólistát vezetünk. Így azonnal nem tudtuk fogadni őket. Sértődött hátraarc és káromkodva elmentek ... nem mentek messzire, csak az első sarokig, ahol azonnal kib@szták a kölyköket, lesz ami lesz. Volt egy rossz érzésünk, így felírtuk a rendszámukat GPT324 . És lám most itt van 5 darab bőrig ázott alig öt hetes csöppség (4 kisfiú és 1 kislány). Hogy hova tesszük még őket arról fogalmunk sincs, de nem olyan nagy baj ez, hiszen a szakadó esőben végigdolgozott egész nap után, még úgysem terveztük hazamenni a családunkhoz, a saját állatainkhoz, így péntek este felé ...

Nem kérjük a "jobb ide, mint ..." és "legalább nem csapta agyon ..." és társa kommenteket. Mi azokért tartozunk felelősséggel akik már a gondozásunkba vannak, nem tudunk megoldani minden felelőtlen szaporulatból származó kölyök kutyát, cicát és egyebet. Ezek a kölykök itt veszélyben vannak, és veszélyeztetik a mieinket is ...Holnap orvosi vizsgálat, ha lehet megkezdjük az oltási programjukat, addig is most megszabadítjuk Őket a hemzsegő bolháktól és a millió kullancstól ...

Kellemes pihenést mindenkinek!

Kérjük, aki teheti járuljon hozzá az oltásaikhoz és parazita mentesítésükhöz, chipezésükhöz, köszönjük, minden apróság számít.

Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni 3. műszak!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában