Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ninja az életéért küzd!!!
2014.10.14.

Ninja kutyánk élet-halál között a műtőasztalon!!!!Szombaton vettük észre, hogy örökmozgó Ninja kutyánknak hatalmas a pocakja. Egyből gyomorcsavarra gondoltunk, de mivel se kongó has, se egyéb kísérő tünet (nyálzás, lihegés, lógó nyelv) nem volt, sőt elment sétálni is, és futkározott a kennelben, így a hétfői állatorvosi fuvarba terveztük be, hogy átessen egy kivizsgáláson. Valamiféle vizesedést sejtettünk a háttérben, aminek a kiváltó okait kerestük (pl. szív vagy keringési gond). Sajnos a vizsgálatok sokkal rosszabbat hoztak, mint amire gyanakodtunk: a hasában az UH vizsgálat során valami daganat szerűt láttak állatorvosaink, ami már elkezdett vérezni, ez okozta a has dagadását
Azonnal műtőasztalra helyezték, és felvágták. A máján és a lépén focilabda nagyságú daganat volt :(A műtét során a daganatot eltávolították, de jelenleg élet-halál között lebeg. Csak remélni merjük, hogy élve kerül le a műtőasztalról. Nagyon kell most neki a drukk és a támogatás!!!

Drukkoljatok neki, hogy sikerüljön, és ismét vidáman szaladgálhasson velünk az állatotthonban, hiszen még ebben a krízishelyzetben is, ha nincsenek a testi tünetek, akkor nem vesszük észre rajta, hogy beteg.

Kérjük, aki teheti támogassa Ninja műtétjének költségeit !

Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni Ninja!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük a drukkot neki!!! Reméljük, hogy a következő posztunkban már a gyógyulásáról adhatunk hírt, és ideiglenes vagy végleges befogadót kereshetünk számára !!!!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában