4207: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4207 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bicsak
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bicsak
Nem: Kan
Született: 2018.08.01.
Bekerült: 2018.11.05.
Bicsak kb. 2018. augusztusi születésű keverék kan kutyus, aki a Nyíregyházi menhelyről került gondozásunkba.

Csont-növekedési zóna zavar miatt deformált mind a két mellső lába. Ennek oka valószínűleg, hogy korábban nem megfelelően táplálták, illetve amikor elkezdődött a deformáltság nem vitték állatorvoshoz. Reméljük, hogy időben érkezett és tökéletesen korrigálható lesz. Természetesen elkezdtük speciális táp adását. Az első ortopédiai vizsgálat szerint a könyökben feszülés nem látható, visszafogott etetés (senior táp) és kollagén adása javasolt(pl. Rocky pro), könnyű mozgatás rendszeresen és időközönkénti kontroll van előírva. Közben Bicsak túlesett egy láb korrekciós (sínbe kötés) beavatkozáson is.

Reméljük nekik is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!
Még előtte az egész élete, meg nagyon sokat kel játszania, ugrálnia, futnia-szaladnia.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!

Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2019.február
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú