4061: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4061 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ázott Veréb
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ázott Veréb
Nem: Kan
Született: 2018.04.09.
Bekerült: 2018.04.13.
Ázott Verebet még 2018. április 13-án a soroksári Dunából mentette ki egy állatbarát. Pici fiú pár napos lehetett. Egészen bizonyosan nem magától ment be a Dunába úszni egyet. Milyen ember képes ilyet tenni ... Abba nem is mertünk belegondolni, hogy mi lehetett a kistestvéreivel és a mamájával.

Megszárítottuk, melegítettük és cumisüvegből 2 óránként kutya tejpótló tápszerrel 2-3 óránként etettük. Szerencsére kicsi Veréb nagyon ügyesen elkezdett gyarapodni, azóta is rohamtempóban nő. Mostanra már szilárd táplálékot fogyaszt.


Ázott Veréb kb. 2018. április 9. születésű keverék kan kutyus. Felmenőiről semmit nem tudunk, de várhatóan közepes/nagy méretű lesz. Jelenleg családi körülmények között ideiglenes befogadónál lakik. Jól szocializált alkalmazkodó kis lurkó.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.

Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10 és 15 óra között.

Bekerülésekor 2018.április 13.

2018. május
2018.június


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú