3996: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3996 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Cozy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Cozy
Nem: Szuka
Született: 2011.03.01.
Bekerült: 2018.03.16.
Szergénybe bekerült: 2018.03.15.

Cozyt állatbarátok hozták szergényi telephelyünkre, segítséget kérve elhelyezéséhez. Jánosháza térségében, a 8-as főút, ún. Leier körforgalmánál találták, céltalanul bolyongott a száguldozó autók között. Működő chip-et nem találtuk benne, ellenben pocakján súlyos, kifekélyesedett emlődaganata volt amellyel azonnal orvoshoz mentünk. Sajnos olyan hatalmas területen és már nyirokcsomókat érintő daganata van, hogy még a radikális műtét sem jöhet szóba. Sajnos mást nem tehetünk, ameddig élhető élete van, addig azt megkapja. Naponta hagyományos sebkezelés során letisztítjuk a fekélyes területet és tiszta pormentes helyen lakik.

Cozy kb. 2011.márciusi születésű szálkásszőrű tacskó szuka. Nagyon barátságos emberekkel és más kutyákkal első pillanattól kezdve bizalommal volt. Vidám játékos természetű. A daganata jelenleg életvitelét semmiben nem gátolja. Igazi tacskó lány módjára jön megy intézkedik. Pont amiért ennyire imád élni, nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Cozy oltott, chipesen fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú