3889: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3889 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Vásár
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Vásár
Nem: Kan
Született: 2017.08.01.
Bekerült: 2017.12.04.
Ennek az kb 2017. augusztusi születésű babának Karcagról kértek segítséget. Sokkosan, elfekvő állapotban találták, ismeretlen eredetű nehezített légzése miatt alig kapott levegőt. Ez az a helyzet amikor nem mérlegelsz észérveket, hanem azonnal reagálsz - SEGÍTÜNK!
Vásár lett a kisfiú neve és a Kismaszat Állatmentő Csapatnak hála extra gyorsan felkerült CsodaBoda doki rendelőjébe!

Sajnos ahogy sejtettük nagy volt a baj. Vásár mellső lába eltörött. Volt azért jó hír is. A nehezített légzése megszűnt, valószínűleg a trauma okozta sokk miatt volt. Szerencsére a tüdeje nem volt összeesve, a mellkasa ép.
Mivel még nagyon baba, így CsodaBoda doki úgy döntött első körben nem műti meg. Egy speciális sínes kötést kapott a lábára, amit 2-3 naponta, vagy elmozdulás esetén azonnal cserélni kellett. És persze extra szigorú mozgáskorlátozás, ketrecnyugalom volt előírva számára. Valamint a csontgyógyulását elősegítő étrendkiegészítő NEO K9 vitamint, immunerősítőket kellett és még kell is szednie és persze a táplálására is nagyon-nagyon oda kellett figyelnünk, hiszen szegénynek híznia kellene, viszont a fehérje bevitellel nagyon-nagyon óvatosan kellett bánni.

A legutóbbi ortopédia kontrollon gyógyultnak nyilvánították, szabadon mozoghat, terhelheti, játszhat. Kontrollra csak probléma esetén kell vinni. A kontrollált táplálék a visszafogott csontnövekedés miatt szükséges - senior táp adása javasolt a továbbiakban is.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Vásár igen aktív kölyök kutya ezért nevelésére időt kell fordítani.

Oltási programját befejeztük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

2018.februárTovábbi képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú