3879: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3879 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Mixer család Tongi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Mixer család Tongi
Nem: Kan
Született: 2017.10.19.
Bekerült: 2017.11.16.
A füzesabonyi állatvédők kértek segítséget egy aprócska mamának (aki talán csivava-francia bulldog keverék) és 5 picikéjének (3 lány és 2 fiú), akik nálunk kiütötték a cukiságmérőt.

A babák kb 2017.10.19. születésü csivava jellegű kutyák, egyszerűen imádni valóak. Várhatóan kicsi termetűek lesznek. A mamájuk a világ legjobb anyukája, aki féltőn, óvón gondoskodik a csemetéiről olyannyira, hogy ha kiveszünk egyet puszilgatni, szeretgetni, akkor állandó számolásban van, hogy megvan-e minden kicsikéje. 5 db pici vasgyúrója rendesen "dolgozott", szinte megállás nélkül szopiztak, anyukájuk pedig példásan gondoskodott az egész családról. A szoptatási időszaknak vége így a család gazdikeresővé vált.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyákról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú