Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Söjtöri Mamusz - VAN GAZDIJELÖLT!
Nem: Kan
Született: 2007.01.01.
Bekerült: 2017.10.05.
2017.10.04-én egy összehangolt és nagyon korrektül előkészített mentési akció keretében 139 kutyát mentettek állatvédők egy borzasztó szaporító telepről Zala megyében. A csupa kistestű kutya a saját ürülékében, fa kalodákba, apró nyúlketrecekbe sínylődtek. A kimentett kutyák mindegyike beteg, hemzsegtek bennük a bolhák, a fülek, szemek borzasztó állapotban voltak.

Előzmény!

Természetesen a NOÉ Állatotthon is vállalt a kimentettek közül 11 apró kutyust,közölük Söjtöri Mamusz a szinten fogatlan vénséges kb 2007. születésű yorki-csivava keverék kan.

Mamusz ápolatlan, alultáplált állapotban került gondozásunkba. Azonnali teljes orvosi kivizsgálásra vittük, ahol megállapították, hogy 2 oldali súlyos patella ficam és egy régi kezeletlen jobb oldali combnyak törése van. Egészségi állapota és kora miatt kétséges, hogy a helyreállító műtét még szóba jöhet-e.

Kezelését megkezdtük immunerősítőkkel, fájdalomcsillapítókkal, bőre többszöri fürdetést, parazita elleni kezelést igényel mert atkás, kipirult. Fülei is atkásak amelyet szintén naponta többször kell kezelni.

Gyógyulása, oltásai és ivartalanítása után Ő is gazdikereső lesz.

Nagyon keresünk egy igazi gazdit, aki meglátja a CSODÁt ebben az öreg kutyusban, aki megadná neki azt, amit eddig meg kellett volna kapnia. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú