3646: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3646 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Halacska -van rá gazdijelőlt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Halacska -van rá gazdijelőlt!
Nem: Kan
Született: 2014.06.01.
Bekerült: 2019.05.11.
Eredetileg bekerült: 2016.10.19.

ELŐZMÉNY:
A mi Halacskánkat, aki egy törpe spicc, Alacskán találták a XVIII. kerületben.Törött lábbal kóborolt és várta megmentőjét. Szerencsére állatbarátok nem hagyták magára, megfogták és megpróbáltak segítséget szerezni számára, így került a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegének gondozásába.

Az azonnali orvosi vizsgálat során kiderült, hogy ez a lábtörés bizony már több hónapos, azóta élt ez a drága fiúcska minden bizonnyal igen komoly fájdalmakkal. A műtét előtt, az altatásos röntgenen vált láthatóvá, hogy a másik oldalon a csípőcsontja is el volt törve, de az szinte biztos, hogy magától teljesen rendeződik, valamint a törött comb oldalon a sarokcsontja is törött. A műtét sikerült és mi reménykedtünk Halacskánk gyors és teljes felépülésében,hisz Ő még egy fiatal legény volt, aki nagyon vágyott már egy szerető családra.

Halacska hamarosan gazdára is talált, de az öröm nem tartott sokáig, megváltozott anyagi helyzetükre hivatkozva nem tudták tovább vállalni. Így folytattuk a szokásos fizioterápiás kezeléseit , amikor feltűnt, hogy meleg és sokkal fájósabb a lába, mint korábban volt. Sajnos az implantátuma addig tartott és amitől féltünk bekövetkezett: még mielőtt összeforrt volna a csont, előtte eltört. Ismét műteni kellett,de sajnos az egyetlen lehetőség a fájdalommentes élethez az amputáció volt. Halacska 3 lábon várta hátha valaki beleszeret és élete végéig biztos otthont biztosít számára.

Az újbóli örökbefogadásra nem is kellett sokat várni, de ennek a történetnek sem lett boldog folytatása.

Ismét visszahoztak Halacskát 2 év után, mert nem tudták igazán megszeretni, meg jön a baba is....
Egy élőlényről beszélünk, egy élő kis lélekről.... aki most nem találja a helyét, nem érti a helyzetet, hogy mi történt?...hogy miért történt?... hogy mit csinált rosszul???...

Halacska, te semmit nem csináltál rosszul!!
Te csak szerettél, te csak a bizalmad adtad nekik!! Te mindent jól csináltál!!

Szerencsére egyik Önkéntesünk ideiglenesen befogadta és megígértük Neki, hogy tálalunk egy olyan családot aki nem hagyja többet cserben!!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú