3086: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3086 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ilze
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ilze
Nem: Szuka
Született: 2014.09.01.
Bekerült: 2016.05.05.
Eredetileg bekerült: 2015.09.17.
Ilze 2 társával együtt került be hozzánk várólistáról. Gazdájuk halála után a szomszédok látták el korábban, mielőtt a NOÉ Állatotthon gondozásába kerültek.

Ilze kb. 2014-es születésű, beige szinű, kistestű, valószinűleg pincsi-tacskó keverék szuka kutya. Kb. 5 kilós lehet.

Kezdetben nagyon megszeppentek voltak, és nagyon ragaszkodtak egymáshoz, sőt védték egymást, ezért szétválasztottuk őket. Ezt követően szerencsére mindegyik kis apróság, igy Ilze is nyitni kezdett az ember felé. Kiderült, hogy nagyon ragaszkodó, társaságkereső kutya, aki szeret mindig a kiválasztott ember közelében tartózkodni. Most már puszikat oszt, és kedvesen rágcsálja a kezünket. Idegenektől még mindig megretten kicsit, de hamar oldódik, és kézbe simul.

Szegény kicsi Ilze túl van egy sikertelen örökbefogadáson. No nem mintha Ilzével bármi gond lett volna, nem, sőt. Ilze szuperül működött. Éppen csak a családjáról derült ki, hogy nem voltak felkészülve egy kutya örökbefogadására. Kiderült, hogy szegény kicsi Ilzét szeretet-pótléknak akarták a család nagymamájának. Valószínűleg így gondolták kompenzálni, hogy maguknak nincs elegendő idejük a nagyival foglalkozni. De a nagymama, bár első körben hozzájárult az új családtaghoz, néhány hónap alatt rájött, hogy ő nem ilyen lovat akart. Nem tud és nem akar egy kutyáról gondoskodni.

Kizárólag lakásba, vagy kertes házba bentlakással fogadható örökbe.

Ilze oltott, ivartalanitott, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Ilzéről ITTMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú