2464: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2464 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sashalmi Alex
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sashalmi Alex
Nem: Kan
Született: 2007.09.01.
Bekerült: 2013.06.18.
Sashalmi család egyik kölyke (kan), 2007-ben! fogadták örökbe babaként. Majd 2013-ban 7! év után dobták vissza. Az ex(gazda) állítása szerint rombol, szökik, azonban jó házőrző és a gyerekeket is szereti, azonban más kutyával domináns lehet. Nagytestű, és a korábbi "negatív" jellemzőkön elgondolkozva örökbefogadásra szinte esélytelen lenne, ha ...

Véleményünk szerint Alex -nek "csak" nagy a mozgásigénye, romboló hajlama megoldható lenne a fölös energiák levezetésével. Aktív családba ajánljuk, továbbá elengedhetetlen az atombiztos kerítéses családi ház :)

Alex kb. 2007. szeptemberi születésű, gyönyörű szép kan kutya.

Az egyik mellső láb bokaízületén egyik napról a másikra fájdalmas csomó jelent meg. Az első orvosi vizsgálatok szerint nagy fokú arthrosis, vagyis ízületi kopás, gyulladás okozza a bajt. Az ízületeb kapott gyulladáscsökkentő injekció jó hatással volt a problémára és bár egy pici duzzanat visszamaradt, de úgy tűnt rendben van a dolog.

Sajnos azonban 2016. októberében újra fellángolt a baj, hirtelen megnőtt a pukli és nagyon fáj szegény Alexnek. Természetesen most is orvos. Sajnos most már felmerült valamilyen daganat lehetősége is, ezért CsodaBoda doki mintát vett a duzzanatból. Kezelését megkezdtük. A bajok sorozata nem ért végett, 2018. márciusban észrevettünk a hónaljában egy növekvő daganatot, amelyet sikeresen műtéti úton eltávolítottak. Szövettani eredményre még várunk.

Oltva, ivartalanítva, chipezve keresünk számára végleges otthont.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú